OXY er et nytt trenings senter som tilbyr et sammensatt treningskonsept som er helt nytt for regionen vår. Vi har fem grunnstammer som vi bygger treningskonseptet vårt på, kampsport, Crossfit, Ol vektløfting, styrke og spinning. Disse fem konseptene er hver for seg kraftfulle og representerer et helt treningsfelt i seg selv. Vi har valgt å kombinere disse da vi ser behovet for variasjon og skjønner at våre medlemmer ønsker å kunne velge og variere treningen sin.

Trening gir mening og hjelper oss til å leve et friskt og langt liv. Gjennom ferdighetsbasert funksjonell trening får vi utfordret oss selv på alle nivå og står bedre rustet til å takle de utfordringene hverdagen byr på.

Trening skal være gøy og hos OXY ønsker vi at alle skal føle seg velkommen og oppleve at de er en del av et fellesskap. Vi ønsker å være et familiesenter, det vil si at mor, far og barna alle skal kunne komme til oss og trene på samme tid. Våre barneparti i kampsport er både morsomme og utfordrende for ungene samtidig som de opplever det positive med å kunne trene med foreldrene sine. For foreldrene sin del er det å kunne ta med barna på meningsfylt trening samtidig som man får trent selv et viktig bidrag til å få den travle hverdagen til å gå opp.

Det er veldig få senter i Norge som tilbyr vektløfting på programmet sitt. Grunnen til dette er nok både mangel på kompetanse innen dette feltet, men også at de ikke har riktig utstyr. Hos OXY har vi begge deler. Vektløfting er teknisk krevende og veldig spennende å jobbe med, ofte jobber man med detaljer på samme måte som man gjør i alle andre teknisk krevende idretter. I tillegg er det ingen trening som gir så gode resultater på eksplosiv muskelkraft som vektløfting. Eksplosiv muskelkraft er en viktigst faktor i en rekke idretter som kampsport, håndball, ishockey, volleyball og fotball for å nevne noen.

Oxy tilbyr fem forskjellige stilarter innen kampsport, Bjj, bryting, boksing, kickboksing og thaiboksing. Vi har egne barnepartier og ungdomspartier og flere av partiene er tilrettelagt slik at voksne og barn kan trene samtidig.

Utstyr

Vi legger kvalitet i alt vi gjør. Utstyret på senteret er håndplukket. Vi har valgt Rogue fitness og Eleiko som leverandører av henholdsvis crossfitutstyr og styrkeløftutstyr. Rogue fitness er offisiell leverandør til de årlige Crossfit Games. Utstyret deres har utviklet seg i takt med Crossfit og er basert på tilbakemeldinger fra tusenvis av Crossfit-gym verden over.

Til Crossfitområdet har vi 2 store Monster light rigger fra Rogue fitness. Disse riggene har til sammen kapasitet til: 8 knebøy rack, 8 turn ringer, 16 pull up bars, 2 monkeybars, 4 klatretau og 8 wall ball targets for å nevne noe. I tillegg har vi ulike slamballs, medisinballer, strikker, hoppetau, kettlebells og mye annet morsomt treningsutstyr.

Eleiko er gullstandaren innen vektløfting. De har levert stenger til OL, VM, EM i vektløfting og til styrkeløft i flere tiår.»»

Spør oss

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

image1

image2

image2

image4

image5

image6

image7