Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av treningsutstyr. Det betyr at du vil finne utstyr som kan hjelpe deg med å nå ditt treningsmål.

Styrketrening med maskiner
Vil du trene styrketrening finnes alt du trenger hos oss. Vi har lagt vekt på høy brukervennlighet og enkle, men funksjonelle apparater. Du vil ikke finne apparater hos oss som du ikke enkelt forstår hvordan fungerer. Da sparer du tid, og vi tid.

Alt av styrketreningsutstyr leveres av Hammer strength og Eleiko. Vi har et åpent område for folk som vil drive med Crossfit, styrkeløft eller olympisk vektløfting. Utstyret er fra Rogue. Ro-maskiner kommer fra Concept 2.

Trening med frivekter
På treningssenteret vårt er det også en stor avdeling med frie vekter. Frie vekter er et must for de fleste som driver med styrketrening. Vi har alt nødvendig utstyr inkludert benkpress, knebøy, vektstenger og hantler på inntil 50 kg tilgjengelig. For å lære riktig teknikk og god utførelse av øvelser kan du avtale time med en av våre personlige trenere. Ta kontakt med en gang for å book en time.ctor a ornare odio.