Oxy-Fit

crossfit2

OXY tilbyr Oxy-Fit (Performance Treining) med dyktige trenere.

Oxy-Fit egner seg for alle imellom 16 – 100. Timene tilpasses den enkeltes individuelle behov, basert på treningsbakgrunn og form.

Oxy-Fit baserer seg på den treningsformen crossfit, som vokser raskest den dag i dag. Dens popularitet henger sammen med gode resultater i løpet av kort tid. Treningsformen er spesielt populær blant innsatspersonell som politi, brannmenn og militær. Årsaken til dette er at treningen gir en funksjonell styrke og utholdenhet som innsatspersonell har behov for ved utførelse av enkelte arbeidsoppgaver. For mange idretter som for eksempel ishockey, håndball, kampsport og fotball representerer crossfit det ultimate treningsprogrammet for å gi den styrken, utholdenheten, spenst og smidigheten man har behov for.

Dette er en treningsform basert på bruken av konstant varierte funksjonelle bevegelser utført under høy intensitet. Med funksjonelle bevegelser menes øvelser man utfører flere ganger i hverdagen uten å være klar over det. Dette kan være alt fra markløft (plukke opp noe fra bakken) til knebøy (reise seg opp fra sofaen). Høy intensitet betyr mer arbeid utført innenfor en kortere tidsperiode. Konstant variert betyr at ingen økt er lik. Det vil alltid være nye utfordringer og nye oppgaver å utføre. Dette bidrar til en mer variert trening og belastning, da kroppen stadig må tilpasse seg nye bevegelser og påkjenninger.

Å bli Medlem