Oxygym har fått ny trener i olympisk vektløfting. Vektløfting består av to øvelser, rykk og støt.

Rykk og støt innebærer å løfte en vektstang fra bakken til strake armer over hodet. I et rykk skal man løfte stangen fra bakken i en bevegelse til strake armer over hodet. I rykk bruker man et bredere grep enn i øvelsen støt. I støt skal man løfte vektstangen til skuldrene (vending), deretter skal vektstangen støtes på strake armer over hodet.

Anja Rostad har lage erfaring innen vektløftning. Hun har 6 norske rekorder for K1,klasse -53kg (13.06.2015) og 5 norske rekorder for K1,klasse -48kg (26.09.2015),kvalifiseringskrav til NM senior 2016 har hun oppnådd i begge vektklasser.
anja
Ønsker du å trene olympisk vektløfting på forus midt mellom Sandnes og Stavanger er oxygym plassen for deg. Til fordel for våre medlemmer legger vi stor vekt på faglig kompetanse blant våre instruktører og førsteklasses utstyr fra Eleiko som gjør treningen enda kjekkere. Timene i Olympisk vektløftning passer for både nybegynnere og erfarne. Anja legger til at de som ønsker å terpe på teknikken sin er hjertelig velkommen på timene hennes.

  

   © 2019 Denne nettsiden er hosted av Front Software AS

Følg oss på Facebook: