Muay Thai

Muay thai 4

Muay Thai er den nasjonale kampsporten fra Thailand. En fullkontaktsport som er blitt tilpasset til trening. Thai-boksing er en internasjonal kampsport. I norske sportsmiljø bruker man også begrepet «muay-thai»
Alle deler av kroppen kan rammes, og alle deler av k

roppen, utenom hodet, kan brukes til å skade motstanderen. Noen av de vanligste angrepene er slag mot hode og kropp, albuer mot ansiktet, spark mot hodet, kropp og bein samt knær mot ribbein. Som en grunnregel brukes de hardeste punktene på kroppen mot de mykeste punktene på kroppen til motstanderen. Derfor er slike punkt som skritt, tinning og solarpleksus absolutt effektive og lovlige treffpunkt. Tradisjonelt blir slag betraktet som det «svakeste» angrepet, og spark har til formål å bryte ned motstanderen; knær og albuer anses som de mest effektive angrepene og brukes til å avgjøre kampen fra clinchen.

Vi på oxy er fokusert på konkurranse og tar kampsporten seriøst. Vi har også timer som er merket med «all levels»  for folk som vil delta uten å nødvendigvis konkurrere. Dere vil oppleve, mye variert trening, fokus, og gode økter. Trener staben vår er godt utdannet samtidig godt erfarne med det de holder på med.

Arvydas Gerve

HOVEDTRENER MUAY THAI
974 19 344

Muay thai 1

Å bli Medlem